Overblikket over Facebook-integrering på WordPress

Der er i dag et virtuelt hav af plugins, som lover at kunne integrere dele af facebook til wordpress og omvendt. For at kunne danne sig et overblik over, hvilke plugins, som er brugbare, har vi kigget på de mest populære af slagsen og ud fra brugernes egne erfaringer, set om vi har kunnet konkludere noget.

Umiddelbart ser det ud som om, at de plugins vi på holdet har testet, er nogle af de mest foretrukne blandt andre brugere. Enkelte, såsom Facebook Shared Comments, er ikke kompitible med 3.01 versionen, og er derfor ubrugelig. En anden ting der heller ikke fungerer optimalt, er integreringen af facebook pages kommentarerne. Som en anden gruppe skriver, så virker Facebook CommentsTNG ikke. Jeg har søgt på nettet, og har ikke fundet en løsning på problemet. Programmet har virket, men kun med de såkaldte “notesâ€, som ikke bliver brugt ret meget i facebook miljøet. Vi har dog læst med på udviklerens blog, og det virker som om, at han stadig er aktiv med udviklingen af dette plugin, så det kommer muligvis til at virke igen. Men umiddelbart findes der altså ingen plugins, der kan integrere kommentarerne til vores facebook posts på WordPress.

Vi har fundet et par steder, hvor der er nogle gode anvendelige facebook links. Den første er opdateret for under en måned siden. (29 september 2010).
http://www.webdesignbooth.com/12-useful-facebook-wordpress-plugins-for-bloggers/

Den næste indeholder også flere gode plugins, der er også nogle gengangere. Du kan blandt andet finde et plugin med facebook statistik, som kan fortælle dig, hvor mange gange din URL er blevet shared på facebook, og hvor mange likes din historie har fået osv.

http://tomuse.com/wordpress-facebook-plugin/

Mvh. Erik Suhr og Anders Frost