Sådan indsætter du en Facebook-boks på dit site

Det kan være en god idé at indsætte en Find os på Facebook-boks på dit site. Det viser, at du er aktiv på Facebook, og hvis du er heldig også, at mange mennesker støtter dit projekt. Og du kan måske endda få flere fans til din Facebook Page.

Her er, hvordan du får indsat en sådan Facebook-boks på dit site.

Knofedt-metoden

Den umiddelbart mest enkle måde at integrere en Facebook Page-kasse på sit site er via WordPress’ indbyggede tekst-widget og en embed-kode fra Facebook.

Embedkoden finder du under edit på din side eller bare her. Du kan justere bredden på boksen, vælge mellem mørkt eller lyst farveskema, samt hvad boksen skal vise (fans, aktivitet og logo).

Det kræver, at du selv kopierer et kodestykke, men det er ganske simpelt.

Plugins

En anden metode er plugins. Her er et udvalg af de bedste:

Facebook Social Plugin
Som allerede beskrevet har dette plugin flere muligheder – en af dem er at indsætte en Facebook-boks pÃ¥ dit site.

Den største fordel ved dette plugin er, at alle funktioner er samlet i én overskuelig pakke; du får altså også mulighed for at indsætte Facebook Like-knapper og en masse andet.

Facebook Fan Box Widget
Meget enkelt plugin, der indsætter en boks til din Facebook-side som en widget. Enkel, brugervenlig og opdateret til WordPress 3.01.

Hvis du vælger at bruge et plugin til at indsætte en Facebook Page-boks på dit site, skal du bruge et særligt id-nummer til din side. Det finder du ved at trykke på din sides profilbillede og derefter kigge på adresselinjen. Dit id er det 15-cifrede tal i slutningen af urlen.

Se en Youtube-video her, hvis du ikke fatter det.